Portfolio

Curriculum vitae

Van 1996 tot heden maakten verschillende organisaties gebruik van mijn diensten als ambtelijk secretaris en adviseur. Als HBL Advies bied ik coaching & advies op het gebied van medezeggenschap met ingang van 1 januari 2013. Voor al mijn referenties en mijn volledige portfolio verwijs ik u naar mijn Linkedin-profiel.

Referenties

 


Marisca van Ommen, Intervisiegroep Zwolle- 23 juni 2015

“Henny Bouman begeleidt de intervisiegroep waarvan ik lid ben op een professionele en inspirerende manier. Ze is in staat om goed in te spelen op de behoeften van de deelnemers in de groep, en ze toont originaliteit in de keuze van een geschikte methode, locatie etc. Henny biedt de deelnemers een informele, veilige sfeer en geeft het goede voorbeeld met haar open houding, eerlijkheid gevoel voor humor.”


Paul de Jongh, Woon- en Zorgcentrum De Vriezenhof – 29 december 2014

“Ik heb Henny gevraagd om de OR van De Vriezenhof op weg te helpen om te inventariseren welke vorm van ondersteuning zij nodig hebben om goed als vertegenwoordiger van de medewerkers te kunnen optreden in het overleg met mij als bestuurder. Ik zie, net als Henny, medezeggenschap als middel voor gemotiveerde medewerkers om een goede kwaliteit van werk te krijgen. Henny heeft goed geluisterd naar wat de OR nodig had en heeft de verschillende mogelijkheden aan de OR voorgelegd. Op basis van haar informatie heeft de OR keuzes gemaakt voor ondersteuning die aansluit bij hen en de cultuur van de organisatie. Gezien het resultaat vind ik dat Henny een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. In 2015 zal de OR het ondersteuningstraject in gaan.”


Udo Ras, zelfstandig coach en trainer – 28 augustus 2013

Ik ken Henny als een zeer gewetensvolle, eerlijke en oprechte persoon, die er alles aan zal doen om klanten goed te helpen!


Jacobina Kunnen-Heimans,  LOI – 30 januari 2013

Henny is een gretige studente en wil graag goede en eerlijke feedback om verder te komen. Het zou me dan ook niet verbazen als binnen niet te lange tijd een boek van haar in de winkel ligt.


Jolanda de Boer, Provincie Overijssel – 4 juli 2010

Henny is een enthousiaste collega met grote passie voor OR zaken. Haar kennis op dit terrein is indrukwekkend. Ze weet dit uitstekend toe te passen. Ze werkt met grote inzet en betrokkenheid. Henny is leergierig, zowel als het gaat om kennis als om persoonlijke ontwikkeling.


Roel van Rijk – 10 mei 2012

Henny Bouman ken ik als een zeer kundige redacteur op medezeggenschapsgebied. Ze werkt mee aan diverse van onze uitgaven op dit terrein. Zorgvuldigheid, het op tijd leveren van correcties/aanvullingen en meedenken over de uitgaven staan duidelijk hoog in haar vaandel.


Hans Verhoeven, Merem Behandelcentra – 23 februari 2010

Henny is een zeer betrouwbare, zorgvuldige en goed onderlegde collega geweest als Ambtelijk secretaris van de OR waar ik zelf als OR lid deel van uitmaakte. Als lid van het DB, maar dan in een buitenlands deel van de organisatie, was ik afhankelijk van de coördinatie van haar ‘spin in het web’ functie en dat is voor mij altijd zeer goed verlopen. Professioneel, collegiaal en met de ambitie om dingen naar het hoogste plan te tillen zijn eigenschappen die bij haar komen bovendrijven.


Theo van Leeuwen, B+B Vakmedianet – 10 februari 2010

Henny is een perfectionist en geeft duidelijke antwoorden. Ze is pas tevreden als ze een vraag of opdracht over medezeggenschap van meerdere kanten heeft kunnen belichten. Ze geeft OR-leden, bestuurders en p&o’ers handvatten voor een goed overwogen en onderbouwde besluitvorming.


Hans Heerings, http://www.or.nl – Contrast Advies – 1 februari 2010

Henny is een kundige adviseur die de vraag van de klant altijd tot op de bodem uitzoekt.