De avonturen van Berner Sennen Bas

Bas als puppy - omslag voor

Bas als puppy

Op 26 augustus 2017 ging er een grote wens van mij in vervulling: ik presenteerde mijn eerste kinderboek ‘Bas als puppy’.

Bas is een Berner Sennen hond. Een Berner Sennen is een Zwitsers hondenras. Bas beleeft – net als opgroeiende kinderen – van alles. Hij is een grote knuffelhond en kinderen zijn gek op hem. In dit eerste boekje gaat het over het eerste levensjaar van Bas. ‘Bas als puppy’ is de eerste in de reeks van ‘De avonturen van Berner Sennen Bas’.

 

Een voorleesboek, interactief boek om te leren lezen en een boek om te ontdekken: wat staat ons te wachten bij de aanschaf? 

De avonturen van Berner Sennen Bas is een kinderboekserie voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. In het eerste deel: ‘Bas als puppy’, staan 10 verhalen met interactieve vragen. Voor de jongsten is het vooral leuk om plaatjes te kijken en om uit voor te lezen. Voor kinderen in groep 2 en 3 is het heel geschikt als oefenboek om te leren lezen. Kinderen worden door allerlei vragen tussen de verhalen uitgenodigd om zelf na te denken over alle avonturen en belevenissen van Berner Sennen Bas.

En voor ouders en kinderen samen? Vind je informatie over wat je tegen kunt komen bij en na de aanschaf van een grote, lompe, hele lieve, aandacht vragende, wijze, bijna altijd kindvriendelijke hond en maatje.

Bas als puppy - omslag achter‘Bas als puppy’ per hoofdstuk:

1. Allemaal puppy’s …
2. De eerste acht weken van de puppy’s – visite
3. Naar de dierenarts
4. Bas gaat verhuizen
5. Bas, waar ben je? – De autorit
6. Het nieuwe huis – kennis maken met de buurvrouw
7. De eerste wandeling
8. Bas gaat naar school
9. De oppas van Bas
10. Bas naar het ziekenhuis – deel 1

Geef ‘Bas als puppy’ cadeau

‘Bas als puppy’ is een bijzonder mooi cadeau voor (ouders met) jonge kinderen die zelf een hond als huisdier hebben of dit overwegen. Het boek laat zien wat er onder meer nodig is om een hond als huisdier te houden en op te voeden.

‘Bas als puppy’ op school of in de wachtkamer

‘Bas als puppy’ is een ideaal boek voor scholen en kinderopvangcentra, maar ook om in de wachtkamer van dierenartsen, huisartsen, revalidatiecentra en ziekenhuizen neer te leggen.

Bas als puppy - signeren

Met dank aan: 

Het boekje is prachtig vormgegeven door Judith Hut (links) van Dith Design. Nynke Groen (rechts) van NynkeOntwerpt heeft alle vrolijke illustraties in het boek gemaakt. De boekpresentatie vond plaats bij ‘Bij Ons – in de Wellerwaard’ bij Emmeloord.

Bestellen

Bestel ‘Bas als puppy’ per e-mail via: henny.bouman@ziggo.nl. Je ontvangt van mij een factuur. Zodra ik de betaling ontvangen heb stuur ik het boek op of mag je het persoonlijk bij mij afhalen.

Ontvang Bas als puppy per post: tijdelijk, van 1.10.18 tm 31.12.18 € 12,50 (in plaats van 16,95) per boek, inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Haal ‘Bas als puppy’ persoonlijk bij mij op: tijdelijk van 1.10.18 tm 31.12.18  € 12,50 (i.p.v. 16,95) per boek, inclusief btw.

Bestel ‘Bas als puppy’ via een boekhandel: door gebruik te maken van ISBN-nummer: ISBN 978-90-827206-0-0. Ook daar tijdelijk van 1.10.18 tm 31.12.18 € 12,50 (i.pv. 16,95) per boek, inclusief btw.

‘Bas als puber’, deel 2, is inmiddels verschenen. isbn 978-90-827206-1-7. Ook dit deel is via de bovengenoemde kanalen beschikbaar, eveneens tijdelijk van 1.10.18 tm 31.12.18 voor € 12,50 (in plaats van 14,95) per boek, inclusief btw en exclusief verzendkosten).